Google Analytics

Krijg je online data (eindelijk) onder de knie

 

Moet je een whizzkid te zijn om greep te krijgen op de cijferberg die Google Analytics elke dag voor je klaarzet? Welnee. Zolang je maar weet wát je wilt vinden, op welke plek dat staat en hoe je de gegevens moet interpreteren. Dat is precies wat we je leren in de exclusieve masterclass Google Analytics.

 

Anderhalve dag lang ga je als groep (max. 5 personen) aan de slag en krijg je stap voor stap de belangrijkste bestanddelen van deze handige tool onder de knie. Het doel is vooral om je, aan de hand van je eigen data, te laten nadenken over je online doelen en strategie.

 

De masterclass Google Analytics heeft trouwens een belangrijke ‘extra’: na deze dag coachen wij je een maand lang in het verder uitbouwen van je account en strategie, met een maximum van 3 uur coaching per groep. Dat gebeurt digitaal, bijvoorbeeld via Slack en/of Skype. Daarmee sta je na de masterclass niet alleen en houden wij ook bij jou de vinger aan de pols over de voortgang.

Dit komt aan de orde:

 

– Wat is het doel van Google Analytics, hoe worden de data verzameld en waarom is het voor ondernemingen zo belangrijk deze data goed te monitoren en te analyseren?

– Je leert uit welk onderdelen Google Analytics bestaat en hoe ze onderling samenhangen.

– Je werkt aan dashboards en rapporten en ontdekt hoe je slimme segmentatie kunt maken.

– Met het interpreteren van kanalen, media en andere gegevens kun je een basis uitschrijven voor een globale online-marketingstrategie.

– Opgeteld geeft deze masterclass je de belangrijkste handvatten om je Google Analytics-account te optimaliseren en met zo weinig mogelijk tijd en moeite je online strategie te (helpen) verbeteren.

Wat je verder moet weten:

 

Deze exclusieve masterclass wordt geheel op maat gemaakt en bij voorkeur in-company gegeven. Externe locaties zijn mogelijk in overleg.

 

Docent: Gerard Rathenau

 

Duur: 3 dagdelen, aangevuld met één maand individuele coaching, tot een maximum van 3 uur.

 

Kosten: € 2.000 excl. BTW voor groepen van maximaal 5 personen, inclusief cursusmateriaal (handleidingen per onderwerp & dashboard template).

Belangstelling? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees ook over onze andere masterclasses.

    Stuur mij meer informatie over de exclusieve masterclass Google Analytics:

    * = verplicht veld

    Alvast bedankt voor het delen!