Google Tag Manager

De volgende stap naar online resultaat

Met Google Analytics heb je de eerste inzichten in het online verkeer, met Google Tag Manager (GTM) zet je de volgende stap naar online resultaat – en weet je écht wat je online marketingstrategie oplevert! 

 

Google Tag Manager helpt je om specifieke acties van bezoekers in kaart te brengen en de gegevens in Google Analytics te verrijken. Denk aan het starten en bekijken van video’s, het downloaden van een document, het invullen van een formulier en zelfs het scrolpercentage op bepaalde pagina’s. Google Tag Manager geeft je een nauwkeurig overzicht van wanneer en hoe de bezoekers een actie uitvoerden.

 

Geen IT’er meer nodig

Koppel je deze acties aan conversiedoelen in je Google Analytics account, weet je precies hoe de website en andere kanalen bijdragen aan je marketingdoelen. En, niet onbelangrijk, voor het installeren en beheren van Google Tag Manager heb je geen IT’er nodig – je houdt het allemaal makkelijk zelf in de hand.

Anderhalve dag lang ga je als groep (max. 5 personen) aan de slag en krijg je stap voor stap de belangrijkste bestanddelen van Google Tag Manager onder de knie. Je leert tevens hoe je de belangrijkste KPI’s van je onderneming kunt instellen in Google Tag Manager.

In deze exclusieve masterclass leer je hoe je ‘tags’, ‘triggers’ en ‘variables’ formuleert, opslaat en test. Ook komt aan bod hoe je de meetpixels van Facebook, Google Ads en andere advertentieplatforms op je site onderbrengt. Na afloop kun je GTM zelf inrichten en, wanneer je maar wilt, je online marketingacties tot in detail onderhouden.

Wat je verder moet weten:

Deze exclusieve masterclass wordt geheel op maat gemaakt en bij voorkeur in-company gegeven. Externe locaties zijn mogelijk in overleg.

 

Docent: Gerard Rathenau

 

Duur: 3 dagdelen, aangevuld met één maand individuele coaching, tot een maximum van 3 uur.

 

Kosten: € 2.000 excl. BTW voor groepen van maximaal 5 personen, inclusief cursusmateriaal (handleiding Google Tag Manager en een basis set-up voor je eigen site).

Interesse? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees ook over onze andere masterclasses.

    Stuur mij meer informatie over de exclusieve masterclass Google Tag Manager:

    * = verplicht veld

    Alvast bedankt voor het delen!