Google Analytics

Krijg je online data (eindelijk) onder de knie

 

Moet je een whizzkid te zijn om greep te krijgen op de cijferberg die Google Analytics elke dag voor je klaarzet? Welnee. Zolang je maar weet wát je wilt vinden, op welke plek dat staat en hoe je de gegevens moet interpreteren. Dat is precies wat we je leren in de basisopleiding Google Analytics.

 

Een dag lang ga je op je eigen laptop of tablet aan de slag en krijg je stap voor stap de belangrijkste bestanddelen van deze handige tool onder de knie. Het doel is vooral om je, aan de hand van je eigen data, te laten nadenken over je online doelen en strategie.

 

Onze opleiding Google Analytics heeft trouwens een belangrijke ‘extra’: na deze dag coachen wij je een maand lang in het verder uitbouwen van je account en strategie, met een maximum van 3 uur coaching per persoon. Dat gebeurt digitaal, bijvoorbeeld via Slack en/of Skype. Daarmee sta je na de basisopleiding niet alleen en houden wij ook bij jou de vinger aan de pols over de voortgang.

Dit komt aan de orde:

 

– Wat is het doel van Google Analytics, hoe worden de data verzameld en waarom is het voor ondernemingen zo belangrijk deze data goed te monitoren en te analyseren?

– Je leert uit welk onderdelen Google Analytics bestaat en hoe ze onderling samenhangen.

– Je werkt aan dashboards en rapporten en ontdekt hoe je slimme segmentatie kunt maken.

– Met het interpreteren van kanalen, media en andere gegevens kun je een basis uitschrijven voor een globale online-marketingstrategie.

– Opgeteld geeft deze training je de belangrijkste handvatten om je Google Analytics-account te optimaliseren en met zo weinig mogelijk tijd en moeite je online strategie te (helpen) verbeteren.

Wat je verder moet weten:

 

Deze basisopleiding wordt bij voorkeur in-company gegeven. Externe locaties zijn mogelijk in overleg.

 

Duur: 1 dag, aangevuld met één maand individuele coaching, tot een maximum van 3 uur.

 

Kosten: € 299 p.p. excl. BTW

(Groepen van min. 3 personen ontvangen een korting van € 25 p.p.)

Belangstelling? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur mij meer informatie over de opleiding Google Analytics:

* = verplicht veld

Alvast bedankt voor het delen!