Conversieverbetering

Zonder doelen ben je stuurloos

 

Conversie is niets anders dan dat je websitebezoekers doen wat jij graag wilt. Een product of dienst bestellen, een bedrijfsvideo bekijken, een e-paper downloaden, zich inschrijven op een nieuwsbrief, een contactformulier invullen. Kortom: actie ondernemen.

 

e-Intelligence - conversieverbeteringDat gaat niet vanzelf. Je hebt er online (conversie)doelen voor nodig die zijn gebaseerd op de bedrijfsdoelen. Online marketing is immers één van de vele mogelijkheden om je omzet te vergroten.

 

Veel ondernemers hebben geen conversiedoelen voor hun website en sociale kanalen. En zijn daarmee stuurloos. Hoe controleer je immers of de investering in online marketing iets oplevert?

 

e-Intelligence helpt je om conversiedoelen te bepalen. Dat doen we in nauw overleg, want iedere ondernemer heeft andere wensen en doelstellingen. Deze conversiedoelen leggen we voor je vast in analysesoftware, bijvoorbeeld Google Analytics. Daarna volgen we nauwgezet of het bezoek aan de website en andere kanalen precies doet wat jij ervan verwacht. Zo niet, schaven we net zolang door tot je ziet dat je op koers ligt – en nieuwe omzet binnenhaalt.

Alvast bedankt voor het delen!